Werkzoekend

HR Medewerker

2017-HRMDW-INTERN 24 x bekeken

Profielschets

Bedrijfsprofiel

Als HR medewerker kom je bij Werk & IK en Omni Benelux in een snel groeiende, internationaal opererende organisatie. Werk & IK levert een compleet dienstenpakket op het gebied van uitzenden, detachering, detavast constructies, werving & selectie en payrolling. Omni Benelux is een facility organisatie die o.a. hotelkamers schoonmaakt in diverse hotels in Nederland. Heb jij grote ambitie de HR administratie van beide organisatie voor je rekening te nemen en zie jij mogelijkheden in de diepgaande professionaliseringsslag die Werk & IK en Omni Benelux gaat maken? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

De functie

Je bent in de functie van HR medewerker medeverantwoordelijk voor op orde houden van de HR administratie van Werk & IK en Omni Benelux. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de recruitment en administratieve afhandeling van uitzendkrachten voor Omni Benelux.
In deze functie werk jij nauw samen met de HR Manager en met de accountverantwoordelijken, intercedenten, ICT-development en de bedrijfsverantwoordelijken. Je zorgt voor directe communicatie, afstemming en biedt ondersteuning.

Eisen

Wij vragen:

Om in aanmerking te komen voor de functie van HR medeweker sluit jouw profiel aan bij de volgende criteria:

· Afgeronde MBO+ of HBO opleiding Personeel en Arbeid.
· 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
· Kennis van MS Office is vereist.
· Administratief sterk onderlegd, sterk analytisch en procesgericht
· Verantwoordelijk, kostenbewust, accuraat, stressbestendig
· Sterke communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, Nederlands en Engels
· Zelfstandig kunnen werken, tevens in teamverband
· In bezit van rijbewijs B
· Geen 9 tot 5 mentaliteit
· Ervaring in de uitzendbranche is een pre

Wij bieden:

Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een informeel, snelgroeiend en ambitieuze organisatie. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie en om actief mee te denken met processen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren:

Graag ontvangen wij jouw CV en een korte, krachtige motivatie op het volgende e-mailadres: a.hanrath@werk-ik.nl Voor vragen over deze vacature zijn wij te bereiken op 020-4053550.

Contactpersoon:

Aloys Hanrath
Uren 40.00
Regio AMSTERDAM

Solliciteer naar hr medewerker

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.