Over Werk & IK Uitzendgroep

Maak kennis met ons team en word fan van ons concept

Werk & IK

Werk & IK Uitzendgroep werd in 2009 opgericht door Ivan Karels en heeft sinds
dien een continue en constante groei doorgemaakt. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben we onze activiteiten geleidelijk uitgebreid naar Duitsland,
Tsjechië en Roemenië. 
 

Wij zijn gespecialiseerd  in het werven en selecteren van geschoolde en ongeschoolde mensen in verschillende industrieën en beroepen. Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder luchtvaart, logistiek, productie, horeca, beveiliging, zakelijke dienstverlening, engineering en technologie. Wij bieden onze klanten geïntegreerde HR-oplossingen, die zich bezighouden met vaste posities, contractrollen en tijdelijke opdrachten.

Onze ad-hoc werkmethoden en 24/7 dienstverlening worden al ruim tien jaar zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.  Wij zijn erin geslaagd een bedrijfsmodel te ontwikkelen op basis van flexibiliteit, dat de kosten van onze klanten stroomlijnt en tegelijkertijd onze medewerkers stabiliteit biedt. Op basis van dit model zijn wij één van de voorkeursleveranciers van de Royal Schiphol Group. 


Bij Werk & IK matchen we elk jaar meer dan 1.500 mensen met de functie die ze nodig hebben. Wij geloven dat een juiste baan iemands leven kan veranderen!

SOLID

Onze missie 

Wij vinden werk iets om trots op te zijn. Werk zorgt ervoor dat mens en wereld zich ontwikkelt. Bijdragen aan deze maatschappelijke ontwikkeling, dat is wat wij doen. Door de kloof tussen werkgever en werknemer te overbruggen en beiden te verbinden, onze medewerkers te begeleiden en onze klanten te helpen, creëren we meerwaarde voor allen.

Werk & IK Uitzendgroep B.V. is de specialist op het gebied van HR oplossingen. Onze dienstverlening is ontworpen voor organisaties die te maken hebben met een structureel fluctuerende behoefte aan personeel, niet alleen seizoensgebonden maar ook op dagelijkse basis.

Werk & Ik team

Ons team 

Het team van Werk & IK Uitzendgroep B.V. bestaat uit meer dan 40 enthousiaste medewerkers. 
Al onze collega's hebben passie voor hun vak en ruime ervaring in de uitzendbranche. 


Onze collega's staan iedere dag voor u klaar, of u nu al klant bent of dat u graag meer wilt weten over onze dienstverlening.


Wij zijn regelmatig opzoek naar nieuwe collega's ter aanvulling van ons team! Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je cv en motivatie naar recruitment@werk-ik.nl

 

Ons concept  

De kern van ons bedrijfsmodel omvat het aantrekken van medewerkers en het verzorgen van opleidingen en trainingen. 

Nadat flex collega's de Werk & IK Academy hebben doorlopen zijn ze allround inzetbaar. Onze medewerkers kunnen werken in korte diensten (3-4 uur) en verschillende taken (luchtvaart, logistiek, productie, schoonmaak) uitvoeren op één dag, voor één of meerdere bedrijven. 

Onze opdrachtgevers delen op deze manier onze flexibele pool. Dit bespaart kosten en zorgt er tegelijkertijd voor dat onze medewerkers fulltime kunnen werken.