Opdrachtgever

NBBU lid en NEN 4400-1 gecertificeerd

24 uren per dag 7 dagen in de week bereikbaar 

Werk & IK Uitzendgroep zorgt voor een juiste match tussen u en uw (tijdelijke) medewerkers. Wij leveren een compleet dienstenpakket waarmee wij u in uw behoefte aan personeel kunnen voorzien. Juist op de momenten dat het u goed uitkomt. Wij handelen snel, werken met korte communicatielijnen en zijn letterlijk 24 uren per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

Ons bedrijf is een snelgroeiende internationaal opererende uitzendgroep met vestigingen in o.a. Amsterdam, Schiphol, München & Düsseldorf. Wij werken met de modernste recruitment systemen en hanteren een werkwijze waarmee wij zowel landelijk als regionaal inzetbaar zijn.

 

Als opdrachtgever van Werk & IK zit u goed als het gaat om vertrouwen. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarnaast zijn we partner en lid van EURES. Hiermee willen wij u graag aantonen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner in al uw personeelszaken. 

Uw vraag is ons uitgangspunt. Wij  maken met u heldere en transparante afspraken waardoor u gegarandeerd een optimale dienstverlening en samenwerking ervaart! 


NBBU , Waarborg voor kwaliteit        Stichting Normering Arbeid    

Auto die rijdt voor een vliegtuig op een luchthaven

Uitzenden

Onze dienstverlening uitzenden is er op gericht om u zo volledig mogelijk te ontzorgen ten aanzien van uw personeelsvraagstukken. Naast het verzorgen van de personeelsadministratie en het plannen c.q. roosteren van personeel bieden wij een 24/7 dienstverlening. Zo kunt u op korte termijn altijd over goed personeel beschikken en bent u niet gebonden aan arbeidsovereenkomsten.

 Werving & Selectie

  Onze Recruiters richten zich op het leveren van professionals voor (vaste) posities. Wij werven voor u kandidaten van de hand van een functieprofiel via diverse kanalen(waaronder onze eigen database, advertenties en populaire jobboards). Tijdens onze selectieprocedure selecteren wij door middel van het houden van interviews, toetsingen op competenties en vaardigheden en het natrekken van referenties van de kandidaten. 

Payrolling

Loonadministratie, werkgeversrisico’s, afdrachten van sociale premies en pensioenen; het is niet eenvoudig om medewerkers goed en volgens de regels te verlonen. Uw loonadministratie neemt steeds meer tijd in beslag. Tijd die u niet kunt besteden aan uw core business. Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan een betrouwbare partner met kennis van zaken bespaart u maandelijks veel tijd. Werk & Ik is zo’n partner.

Training 

Om u een uitstekende kwaliteit van dienstverlening te bieden, trainen wij ons personeel indien nodig. Hiervoor hebben wij de Werk & IK Training Academy waar onder andere Schiphol gerelateerde trainingen gegeven worden maar bijvoorbeeld ook trainingen voor het behalen van een VCA certificaat. Wij bieden u de mogelijkheid om in overleg trainingen op maat te geven.

Neem direct contact met ons op of meld vrijblijvend uw vacature aan: