Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online 

Loodsmedewerker Import/Export

10 7962 x bekeken AMSTERDAM 38.00 Loodsmedewerker Import/Export

Profielschets

Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar medewerkers die allround aan het werk willen gaan op de luchthaven Schiphol. Eén van onze grootste opdrachtgevers is in totaal actief op 35 verschillende luchthavens, heeft 6000 medewerkers en handelt jaarlijks voor 400 vliegmaatschappijen 300 000 platformhandelingen af. Naast de diensten die onze opdrachtgever bied voor passagiers vluchten behandelen zij jaarlijks ongeveer 1 miljoen ton aan vracht.
Voor deze functie zijn we op zoek naar aanpakkers en doorzetters met ruimtelijk inzicht die geen uitdaging uit de weg gaan. In deze functie word je opgeleid om allround inzetbaar te zijn als export/import opbouwer en afbreker. Tijdens je werkdag ben je verantwoordelijk dat het operationele proces in de loods soepel verloopt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle vracht op tijd klaar staat om mee te kunnen naar de plaats van bestemming. Je krijgt er dan ook een kick van wanneer alles op tijd klaar is en zorgt voor een tevreden klant!

Wat ga je doen?
- Splitsen van ontvangen vracht op expediteur en controle hiervan;- Afbreken en opbouwen van de vliegtuigpallets en selecteren naar juiste klantbestemming;- Opslaan van goederen in stellingen of andere plaatsen;- Klaarzetten en selecteren van vracht voor overdracht aan afhandelaars;- Laden en stapelen van vracht op platen (deels) handmatig of met heftruck;- Ondersteunen chauffeurs bij laden/lossen;- Uitvoeren van controles op aantallen, gewicht en beschadiging, etc;- Verzorgen van interne transporten naar andere afdelingen.

Wat bieden wij?
- Werk met een divers en enthousiast team;- Vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan;- Een marktconform salaris;- Doorgroeimogelijkheden;
- Aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslagen;
- Kans om overgenomen te worden door onze opdrachtgever.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature ne kan jij niet wachten om bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan? Wacht dan niet en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton te drukken! Stuur je CV en motivatie op en wie weet zien wij elkaar tijdens een sollicitatiegesprek.

Eisen

Wij zijn op zoek naar loods medewerkers die fulltime aan de slag willen en op zoek zijn naar een baan waar ze voor langere tijd aan de slag kunnen. Daarnaast ben je bereid om wisseldiensten te werken, inclusief weekenden en ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten. Als je in het bezit bent van een heftruck certificaat is dit een pré. Ook kun je zonder moeilijkheden Schiphol 24/7 bereiken. Het spreken van de Nederlandse taal is vereist en het is belangrijk dat je nooit in aanraking bent geweest met politie of justitie. Verder is het belangrijk dat je de laatste 8 jaar woonachtig bent geweest in Nederland. (Dit is noodzakelijk voor het verkrijgen van een Schiphol pas.)
Uren 38.00
Regio AMSTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.