Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online 

Cargo Office Medewerker

SELECTIK19 7080 x bekeken Schiphol 40

Profielschets

Als Administratief Cargo Office Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van zendingen op Schiphol. Je controleert de benodigde documenten op aantallen, geldigheid en tenaamstelling en verwerkt deze gegevens in het ERP systeem. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en klanten over de planning en de afhandeling van het transport van goederen.

Werkzaamheden
• Het controleren van documenten (CMR & AWB) op aantallen, geldigheid en tenaamstelling;
• Het verwerken van gegevens in het ERP systeem;
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en klanten over de planning en de afhandeling van het transport en goederen.

Aanbod

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bij deze functie € 2300 tot € 2500 per maand, daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding. Op kantoor hangt een gezellig sfeer, er wordt samen gegeten en jaarlijst verzorgd het bedrijf verschillende uitjes.

Werktijden

Ma t/m zo. Ochtend, middag, avond, nacht. 

Eisen

Onze ideale kandidaat beschikt over een afgeronde MBO opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent regelmatig in de loods te vinden om de documentatie van zendingen te controleren dus beschik je bij voorkeur over een VCA diploma. Onze opdrachtgever is een 24/7 bedrijf en je vindt het dus niet erg om ook in de avond of weekenden te werken.


Heb jij ervaring als loods medewerker en ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Ook jouw CV en motivatie ontvangen wij graag!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote en internationaal opererende organisatie.

Uren 40
Regio Schiphol

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.