Werkzoekend

Accountmanager

2017-ACCOUNTMANAGER-INTERN 92 x bekeken

Profielschets

Bedrijfsprofiel
Werk & IK uitzendgroep is een internationaal opererende uitzendgroep die een compleet dienstenpakket levert op het gebied van uitzenden, detachering, detavast constructies, werving & selectie en payrolling. Wij bemiddelen in bijbanen, tijdelijk werk, vakantiewerk, starterfuncties en vaste banen. Wij zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als open, informeel, daadkrachtig en professioneel.

Functieomschrijving

Functie inhoud:
In deze zelfstandige en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de planning voor meerdere opdrachtgevers in de regio en ben je de schakel tussen de klant en uitzendkracht.

Verantwoordelijkheden:
In de functie van sales consultant ben je verantwoordelijk voor het planmatig verder op- en uitbouwen en onderhouden van jouw klanten- en kandidatenkring. New business genereren is een belangrijk/groot onderdeel van jouw functie, maar relatiebeheer is minstens zo belangrijk. Doel is om tevredenheid van de klant te waarborgen door proactief te inventariseren of er aan de verwachtingen is voldaan.

In deze functie ligt het accent op de meer complexe klantvraagstukken. Je bent inhoudelijk een sterke gesprekspartner op het gebied van capaciteitsproblematiek en brancheontwikkelingen. Natuurlijk houd je je ook bezig met de kandidaat zijde. Door middel van voortdurend in contact te staan met je doelgroep, ken je hun behoeftes en weet je op welke projecten zij waarde kunnen toevoegen.

Door jouw ervaring heb je een voorbeeldfunctie voor de recruitment consultants en voeg je met jouw expertise direct waarde toe aan het team. Je zet met collega’s een salesplan op, bedenkt daarbij nieuwe concepten en strategieën en neemt hierin het voortouw.

Eisen

Je krijgt energie van het behalen van resultaten. Je hebt een conceptueel denkvermogen, daadkracht en levert met jouw kennis en ervaring een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van jouw team en van Werk & IK uitzendgroep.

· HBO werk,- en denkniveau
· Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
· In het bezit van een geldig rijbewijs B
· Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
· Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
· Optimistisch van aard en resultaatgericht
· Enthousiast en ambitieus
· Ondernemend, commercieel ingesteld en representatief

Heeft u belangstelling voor deze functie, solliciteer dan via de website of mail uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar j.stronkhorst@werk-ik.nl
Uren 40.00
Regio AMSTERDAM

Solliciteer naar Accountmanager

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.