Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Administratief Medewerker

Branche Representatieve beroepen
Functiegebied Administratief/secretarieel
Regio Noord-Holland
Salaris Marktconform
Dienstverband Parttime
Uren per week 24-40

Ben jij proactief, ondernemend en sta je stevig in je schoenen? Wil jij daarbij een gevarieerde administratieve baan binnen een gezellig team? Lees dan snel verder want op ons hoofdkantoor in Amsterdam staan wij te springen om nieuwe collega’s!

Wat ga je doen?
In deze functie zal je het aanspreekpunt zijn voor onze uitzendkrachten, klanten en collega’s welke elke dag jouw kennis en kunde nodig hebben. Zo zal je onze uitzendkrachten helpen op het moment dat zij vragen hebben over de planning of hun loonstrookje, maar zal je ook je collega’s op de afdeling planning ondersteunen met de administratieve taken. Hierbij kan je denken aan het verrichten en invoeren van personeelsmutaties, het inboeken van de gewerkte uren en het contact met onze klanten onderhouden.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Het inschrijven van nieuwe uitzendkrachten;
• Het verrichten en invoeren van personeelsmutaties
• Het aanmaken en uitgeven van bedrijfskleding en de daarbij behorende taken;
• Het verrichten en bewaken van overige administratieve werkzaamheden;
• Aanspreekpunt voor uitzendkrachten en hen helpen bij rooster en/of loonvragen;

Waar kom je te werken?
Werk & IK Uitzendgroep is gespecialiseerd in het werven en selecteren van geschoolde en ongeschoolde mensen in verschillende industrieën en beroepen. De sectoren waar je aan kunt denken zijn de luchtvaart, logistiek, productie, horeca, beveiliging en zakelijke dienstverlening.
Buiten ons hoofdkantoor om hebben wij verschillende vestigingen op meerdere luchthavens zoals; Schiphol, Rotterdam, Praag, Boekarest, Hannover, Düsseldorf, Londen en Manchester.
Bij Werk & IK Uitzendgroep kan je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Door onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en staat de deur bij collega’s altijd open.

Wat vragen wij van jou?
- Je beschikt over MBO + werk & denkniveau;
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
- Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam;
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan door middel van stage of werkervaring;

Ervaring als administratief medewerker bij een uitzendorganisatie is een pre maar zeker geen vereiste. Ook als je al enige ‘kantoor’ ervaring op hebt gedaan of veel ervaring hebt binnen de hospitality en graag een volgende stap wilt zetten in je carrière horen wij erg graag van jou!

Wat kan je van ons verwachten?
• Salaris van max €2400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
• 25 vakantie- & 6,5 ADV dagen om bij te tanken (op basis van 40 uur);
• Een reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling;
• Verschillende doorgroeimogelijkheden;
• Om te beginnen een contract van 7 maanden die we graag verlengen;

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton te klikken!
Wil je toch nog wat meer weten over deze functie? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Ik vertel je er graag meer over!
Robin Postma, bereikbaar op tel. 0630811471