Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Allround Logistiek Medewerker

Branche Logistiek
Functiegebied Warehouse/Loods
Functiegebied Amsterdam
Opleidingsniveau MBO
Ervaring Medior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Rijbewijs nodig Ja

Allround logistiek medewerker

Dit is een dubbele functie in één! Je kent de klant, je regelt hun verzoeken en handelt alles af van A tot de F van factureren. Daarbij heb je ook de voorraden digitaal bijgewerkt. Ondertussen help je de leveranciers bij de loodsdeur en zet je zendingen op locatie of klaar voor een overdracht. En dan plan je ook nog het ophalen van zendingen in binnen- en buitenland.

Klinkt dit als muziek in je oren? Het wordt nog beter: Werktijden zijn tussen 08.00-17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Soms wordt je gevraagd wat langer te blijven of in het weekend werkzaamheden te verrichten. Een flexibele instelling is dan wel gewenst.

Deze werkgever op Schiphol Rijk is gespecialiseerd in het opzetten van op maat gemaakte logistieke operaties. Zij kunnen een breed pakket aanbieden met o.a. opslag en verzekering. Ze zijn wereldwijd vertegenwoordigd en sinds 2014 actief op Schiphol.

Bij voorkeur ben je iemand uit de omgeving Schiphol, i.b.v. rijbewijs B en een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Het is mogelijk de screening in de proeftijd te laten plaatsvinden, maar indien de uitslag negatief uitvalt zal het contract worden ontbonden.

Heb je ervaring in de logistiek met een geldig heftruckcertificaat dan vragen we je te solliciteren op deze leuke functie. Ook als starter (met MBO werk- en denkniveau) dagen wij je uit. De opdrachtgever is bereid tijd te steken in het opleiden van gemotiveerde kandidaten

Salarisindicatie: rond de € 2.200,- bruto per maand. Reiskosten worden deels vergoed.

Dit bedrijf groeit en dat betekent dat jij kan meegroeien!

Wij willen je graag in contact brengen met onze klant. Laat weten of je interesse hebt in deze leuke, veelzijdige functie door jouw c.v. en korte motivatie op te sturen naar recruitment@werk-ik.nl. Vragen over deze functie kun je stellen aan Rick Daniels 06 13645103.