Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Cargo Medewerker

Branche Luchtvaart
Functiegebied Warehouse/Loods
Functiegebied Schiphol
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau Geen opleiding
Ervaring Junior
Salaris Uitstekend
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Rijbewijs nodig Ja

Lijkt het jou leuk en uitdagend om op Schiphol het transport te regelen? Je kunt namelijk fulltime aan de slag als cargomedewerker.

Als Cargo medewerker kan jij onderdeel zijn van een succesvolle internationale luchthaven. Jij voelt je thuis in een grote loods, houdt van hard werken en zit niet graag stil. Als een Cargo medewerker zet je uitgaande zendingen klaar en verwerk je de binnenkomende goederen correct. Verder hou jij altijd het overzicht op je werkplek en volg je de veiligheidsvoorschriften en procedures moeiteloos op.

Ook werk jij met computersystemen. Je controleert in één oogopslag of alles goed gaat met de inkomende en uitgaande vracht. Dit doe je snel, maar ook zorgvuldig.


Taken:

- Afbreken van transportpallets
- Transporteren van de pallets naar de afdeling Export
- Aannemen van vrachtwagens
- Binnenloodsen van vrachtwagens
- Verwerken van de vracht

Over ons

Werk & IK is gespecialiseerd in logistiek & transport, horeca & evenementen, facilitaire dienstverlening, zakelijke dienstverlening en in de techniek. Samen gaan wij op zoek naar het soort werk dat aansluit bij jouw kwaliteiten.

Functie-eisen:

- Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
- Je bent een ervaren cargo medewerker en kan dit zelfstandig doen;
- Ervaring met luchtvracht in het algemeen en de opbouw luchtvrachtplaten;
- Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat en EPT;
- Je bent flexibel, de afdeling draait 3 ploegendiensten;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent beschikbaar voor minimaal 40 uur per week in 3 ploegendienst.

Aanbod

Een mooie stap voor jouw carrière in de logistiek, je komt te werken bij een grote internationale organisatie met volop mogelijkheden voor ontwikkeling en om door te groeien. Daarnaast een variërende functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Een uurloon van 10,79 exc. Toeslagen. Daarnaast een prima secundair arbeidsvoorwaarden pakket.

Interesse? 

Is Schiphol de place-to-be voor jou en wil jij aan de slag als cargo medewerker? Wij komen graag in contact met jou om een intakegesprek met je in te plannen. Stuur ons een korte motivatie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Mocht je nog vragen hebben, neem vooral contact met ons op!