Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Chauffeur C of CE

Branche Logistiek
Functiegebied Vrachtwagen/Pushback
Functiegebied Schiphol Zuid-Oost
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO
Ervaring Medior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Rijbewijs nodig Ja

Werk & IK is per direct op zoek naar een gedreven vrachtwagenchauffeur voor een leuk familiebedrijf en een landelijke speler in transport en logistiek. Word jij de nieuwste aanwinst?

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een leuk familiebedrijf en een landelijke speler in transport en logistiek. Ze zijn gespecialiseerd in het transport en de afhandeling van lucht- en zeevracht. Het gaat om een 24/7 bedrijf met een divers wagenpark en standplaatsen in Nederland en België. Voor de standplaats Schiphol zoeken we een gedreven vrachtwagenchauffeur.

Wat ga jij doen?

Je vervoert vanaf de standplaats Schiphol goederen naar klanten binnen Nederland en komt met een volle vrachtwagen weer terug. Uiteraard is jouw rittenadministratie tip top in orde en ben je zuinig op je lading. Je staat in contact met de afdeling planning tijdens je rit over het verloop van je rit.

Wie zijn wij?

Werk & IK is een snelgroeiende internationaal opererende uitzendgroep met vestigingen in o.a. Amsterdam, Schiphol, Rotterdam The Haque Airport, Praag, Boekarest, Hannover, München, Düsseldorf, Londen & Manchester. Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie van/voor personeel  op- en rondom luchthavens.

Wat zijn de functie eisen?
 

  • In het bezit van een C of CE rijbewijs met code 95;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Flexibele werkinstelling en bereid tot het werken in ploegendienst (dag-, avond- en nachtdiensten);
  • Fysiek in staat om incidenteel inspanning te leveren;
  • Kennis van een boardcomputer, voor een foutloze rittenadministratie;
  • Je komt in aanmerking voor een VOG, of bent al in het bezit hiervan;
  • Je bent bereid trainingen te volgen.

Wat is ons aanbod?

Een fulltime positie binnen een dynamische omgeving met uitzicht op vast dienstverband. Uurloon is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en een fijne werksfeer!

Interesse?

Ben jij op zoek naar een carrière als Chauffeur en hou jij van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature iets voor jou, een uitdagende baan met volop variatie. Wij komen graag met je in contact om een intakegesprek te regelen. Stuur ons een korte motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!