Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Flexconsultant

Functiegebied P&O/training/opleiding
Functiegebied Amsterdam
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO
Ervaring Medior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Te vervullen per Ja
Rijbewijs nodig Ja

Als flexconsultant draag je zorg voor het bemiddelingsproces van medewerkers binnen onze organisatie.

Wat ga je doen? 

Als flexconsultant draag je zorg voor het bemiddelingsproces van medewerkers binnen onze organisatie. Je voert gesprekken met kandidaten, maakt selecties en zorgt voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast voer je de bijbehorende administratieve handelingen uit. 

Naast je werkzaamheden met betrekking tot de werving & selectie van nieuwe medewerkers zorg jij ervoor dat alle bijbehorende administratie kloppend is. Zodra een nieuwe medewerker klaar is om te starten verzorg jij de uitgifte van PBM's. Je hebt dagelijks contact met de flexkrachten om ze in te plannen bij verschillende opdrachtgevers op en rond Schiphol. 

Onze kantoren zijn 24/7 bereikbaar, om deze reden moet jij het niet erg vinden om één keer per maand een week ochtend diensten te werken. Daarnaast wordt je ook ingezet in het weekend (één weekend per 6 weken). 

Over Werk & IK Uitzendgroep 

Werk & IK is een snelgroeiende internationaal opererende uitzendgroep met vestigingen in o.a. Amsterdam, Schiphol, Rotterdam The Haque Airport, Praag, Boekarest, Hannover, München, Düsseldorf, Londen & Manchester. Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie van/voor personeel op- en rondom luchthavens.

Functie-eisen 

• Je hebt ervaring in de uitzendwereld
• Je hebt een commerciële instelling
• Je kunt goed in teamverband samenwerken
• Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
• I.v.m. het verkrijgen van een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) mag je geen justitieel verleden hebben.

Ons aanbod

Een fulltime positie binnen een dynamische omgeving met uitzicht op vast dienstverband. Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en een fijne werksfeer! De salarisinidcatie bij
deze vacature is € 2200 - € 2400. 

​Ben jij enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en solliciteer direct door te klikken op de sollicitatiebutton! Stuur je CV en motivatie op en wie weet zien wij elkaar tijdens een sollicitatiegesprek.

Contactpersoon 
Barry Beerepoot 
Tel: 06-22816001
E-mail: b.beerepoot@werk-ik.nl