Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Heftruckchauffeur | Fulltime Medewerker Flexpool

Branche Logistiek
Functiegebied Heftruck/Reachtruck
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau < MBO
Ervaring Senior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast
Uren per week 32-40

Als heftruckchauffeur bij Werk & IK Uitzendgroep heb je een veelzijdige en afwisselende baan! Doordat jij werkzaam bent bij verschillende opdrachtgevers kun je in deze functie zeker 32 tot 40 uur per week werken (gegarandeerd).

Als ervaren heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het gereedmaken en het bij elkaar zoeken van orders. Voor je werkzaamheden maak je gebruik van een heftruck. Daarnaast houd jij je bezig met de ontvangst, de opslag en het verzendklaar maken van goederen.  Verder volg jij de veiligheidsvoorschriften en procedures moeiteloos op.

Hoe gaat je werkweek eruit zien?
Zodra je helemaal bent ingewerkt ziet je rooster er ongeveer als volgt uit; op maandag en dinsdag sta je ingepland bij één van onze klanten in het warehouse, met behulp van een heftruck zorg jij ervoor dat de binnengekomen vracht klaar staat voor verder transport. Op woensdag ben je vrij waarna je op donderdag en vrijdag werkzaam bent bij een grote vrachtafhandelaar op Schiphol, hier houd jij jezelf bezig met het opbouwen en afbreken van vliegtuigplaten. Om je werkweek compleet te maken belt onze planning je op vrijdagmiddag om je door te geven dat je op zaterdag nog een paar uurtjes bent ingepland als bagagemedewerker op het bagageplatform.

Het bovenstaande rooster is natuurlijk een voorbeeld, als allround logistiek medewerker dien je flexibel inzetbaar te zijn, omdat je rooster geen enkele week hetzelfde is. Je wordt ingepland in een drieploegenrooster, dit betekent dat je, naast verschillende werkdagen, ook op verschillende tijden wordt ingepland; ochtenddienst, middagdienst, avonddienst of nachtdienst.

Werkzaamheden

- Algemene warehouse werkzaamheden;
- Werkzaamheden met de heftruck en/of reachtruck;
- Werkzaamheden in de bagagekelder op Schiphol;
- Werkzaamheden op het vliegtuigplatform (lossen & laden vliegtuigen);
- Orders picken en overige logistieke werkzaamheden.

Over ons
Werk & IK is gespecialiseerd in logistiek & transport, horeca & evenementen, facilitaire dienstverlening, zakelijke dienstverlening en in de techniek. Samen gaan wij op zoek naar het soort werk dat aansluit bij jouw kwaliteiten.

Functie-eisen

- Je hebt ervaring als logistiek medewerker;
- Je bent parttime en/of fulltime en flexibel inzetbaar (ma t/m zo, drieploegen);
- Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaat;
- Je vindt het geen probleem om elke dag ergens anders te werken;
- Je vindt het geen probleem om fysiek zwaar werk te doen;
- Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
- Je bent minimaal 8 jaar woonachtig in Nederland en bent niet in aanraking geweest met politie of justitie (in verband met verkrijgen van een VGB)

Aanbod

Het betreft een leuke en flexibele functie voor 32 tot 40 uur per week (gegarandeerd). De salarisindicatie bij deze vacature is € 2000 - € 2600 bruto per maand. Het exacte bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid diensten die jij werkt waarvoor je extra toeslag krijgt! Ben jij heel erg flexibel en werk je bijvoorbeeld veel avond & nachtdiensten en/of in het weekend? In dat geval verdien je zeker € 500 - € 550 netto per week.

Neem nog vandaag contact met ons op!

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze vacature en wil jij solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Heb jij vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter: 020-4053550.