Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Logistiek Luchtvaart Employee

Branche Logistiek
Functiegebied Warehouse/Loods
Functiegebied Schiphol
Regio Noord-Holland
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast, Parttime
Uren per week 40

Wij gaan weer op reis!
Een carrière in het teken van de logistieke dienstverlening op en rondom de Luchthaven Schiphol?  Een werk – en betaald leertraject met een vast contract? Ben jij in staat om binnen een jaar jezelf te ontwikkelen van het laden en lossen van koffers/cargo tot het zelfstandig laden en lossen van een olifant?

De theoretische basisopleiding

Nadat jij een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) hebt ontvangen, volg je gedurende een week een theoretische (betaalde) basisopleiding Medewerker Luchtvracht/luchtvaart. Gedurende deze week leer je alle aspecten over het veilig werken in een logistieke complexe omgeving. Je leert om te gaan met aspecten zoals Milieu, Human Factors en het herkennen van gevaarlijke stoffen, Dangerous Goods. Daarnaast leren wij jou alle regelgeving om veilig te mogen werken op de Luchthaven Schiphol.

De praktische basisopleiding

Nadat jij in het bezit bent van jouw Schipholpas & de theoretische basisopleiding gaan we echt beginnen met de praktijk! Er volgt een vierdaagse betaalde praktische training op de Luchthaven Schiphol. We beginnen met een rondleiding rondom de vliegtuigen. Hier leer je eerst in de praktijk alle veiligheidsvoorschriften. Daarna leren wij jou in de praktijk wat er moet gebeuren voordat er een vliegtuig afgehandeld (laden/lossen) mag worden. Wij nemen je mee in de bagagekelder, er volgt een praktische en korte introductie hoe jij om moet gaan met koffers en andere ruimte bagage. Daarna ga je naar de vrachtloodsen. Hier ga je in de praktijk leren hoe je zorg moet dragen dat de cargo veilig geladen & gelost mag worden. Daarna ga je “los”. Je krijgt van ons een blanco intern rijbewijs luchtvaart. Jij draagt de komende tijd samen met ons zorg dat je in de praktijk wordt afgetekend op alle materialen (equipment) die gebruikt worden in de luchtvaart. Zo leren we je dat je mag rijden met bagage, behaal jij je heftruck certificaat voor in de vrachtloodsen, leren we je hoe je na stilstand van een vliegtuig een “Ground Power Unit” moet aansluiten, je gaat een “low deck loader” leren besturen, kortom, heb jij er nu al zin in??

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde in de complexe logistieke omgeving op de luchthaven. De ene dag werk je op het platform om passagiersvliegtuigen te laden/lossen, de andere dag werk je in de vrachtloodsen import/export. Jij wordt door ons, in overleg met jou, gedetacheerd bij meerdere logistieke bedrijven gedurende een werkweek. Natuurlijk is het mogelijk dat jij jouw voorkeur aangeeft waar jij wilt werken. Daag ons uit!

Wat verwachten we van jou?

- Een positieve instelling en de wil om te leren werken in een logistieke uitdagende complexe logistieke omgeving
- Een onbesproken gedrag
- I.v.m. het verkrijgen van een Verklaring van geen Bezwaar(VGB) mag je niet in aanraking met justitie zijn geweest
- MBO 2 werk- en denkniveau
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engelse taal is pre.

Wat zijn de verdiensten?

Het betreft een startersfunctie waarbij wij jouw in de gelegenheid stellen door het volgen van betaalde opleidingen snel verder te kunnen groeien. Bij elke functie hoort conform de CAO een salarisschaal. Hoe snel jij groeit hangt natuurlijk af van wat jij ambieert. Niets moet, maar alles mag. Daag jij jezelf uit? Dan kunnen wij jou het volgende bieden:

- Een bruto aanvangssalaris conform cao van € 11,83* per uur
- Een bruto vervolg salaris conform cao van € 12,74 per uur
- Bovenop jouw salaris ontvang je een ruime Onregelmatigheidstoeslag welke in de weekenden kan oplopen tot 50 % van jouw bruto uurloon
- Reiskostenvergoeding conform cao
- Vakantiedagen & bonussen conform cao
- Een volledig kledingpakket
- Een volledig betaalde logistieke opleiding, ter waarde van € 2.750
- Een vaste aanstelling, na 6 maanden
- Een deelneming in ons pensioenfonds
- Geweldige doorgroeimogelijkheden!

* uurloon is incl. 8% vakantietoeslag

Een beller is sneller! Bel Jim via telefoonnummer 06-17005600.
Geen vragen?? Druk dan op de solliciteer knop onderin!