Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Passenger Assistant op Schiphol

Branche Luchtvaart
Functiegebied Overig
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau Geen opleiding
Ervaring Junior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast, Tijdelijk
Uren per week 40

Persoonskenmerken
Het gaat om een publieke functie en het is belangrijk dat je representatief voor de dag komt en enthousiast de mensen te woord staat. Het gaat er om dat je respectvol bent naar de passagiers en rustig blijft op hectische momenten

Taken bij deze functie
Een Passenger Assistant heeft diverse taken waardoor geen dag hetzelfde is. De ene dag gaat het om het doorverwijzen van passagiers bijvoorbeeld bij paspoortcontroles of monitoren van wachtrijen. De andere dag begeleid je passagiers naar de juiste gate/vliegtuig of informeer je hen over de wachttijden.

Dit vragen we van je
Een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift en dat je je makkelijk kan uitdrukken. Het is van belang dat je flexibel bent in beschikbaarheid en dat je het geen probleem vindt als werktijden soms wijzigen. We hebben te maken met een 24/7 operationele omgeving in de luchtvaart… En, niet onbelangrijk, je moet Schiphol op elke tijd kunnen bereiken!

De werkzaamheden vinden vooral plaats ‘achter de douane’. Dit betekent dat er vooraf een screening via de AIVD plaats vindt. Deze screening gaat snel als je de laatste 8 jaar in Nederland woonachtig bent.

Aanbod:
Salaris van €12,63 bruto per uur, exclusief onregelmatigheidstoeslagen. Het betreft een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week en na een uitzendperiode is er een reële kans op een contract van de opdrachtgever.

Reageer via recruitment@werk-ik.nl als dit je aanspreekt met een korte motivatie en een c.v. Als je vragen hebt kan je telefonisch contact opnemen met Lisa Maas of Rick Daniels
020 405 3550.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd
Salaris: €2.200,- bruto per maand