Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Passenger Assistant

Branche Luchtvaart
Functiegebied Overig
Functiegebied Schiphol
Regio Noord-Holland
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast, Parttime
Uren per week 24-40

Wij gaan weer op reis! Wil jij werken in de meest dynamische internationale omgeving van Nederland? Zoek jij een vaste baan in de hospitality en wil je daarnaast uitgezonden worden naar grote events zoals beurzen, sportwedstrijden & dance events? Dan is deze combinatie mogelijkheid een unieke kans voor jou!
 

Een dagelijkse carrière in het teken van de persoonlijke dienstverlening op de luchthaven Schiphol waarbij wij jou de mogelijkheden geven om o.a. taal-, gastvrijheid- & communicatie-(empowerment), assertiviteit- en weerbaarheidstrainingen te volgen!

Wat ga je doen?
Een Passenger Assistant heeft diverse taken waardoor geen dag hetzelfde is. Je houdt je bezig met het doorverwijzen van passagiers bijvoorbeeld bij paspoortcontroles of het monitoren van wachtrijen of je begeleidt de passagiers naar de juiste gate/vliegtuig en informeer je hen over de wachttijden. De andere dag begeleid je passagiers met een mobiliteitsbeperking en/of alleenreizende kinderen tijdens hun verblijf op de luchthaven. Je helpt passagiers vanaf de aankomst en vice versa. Hierbij bied je de helpende hand bij het inchecken, de douanecontrole en het vervoeren van (hand)bagage.

Daarnaast bieden wij jou de unieke mogelijkheid om je in te schrijven voor werkzaamheden als host/hostess gedurende sport- & dance/muziekevents & beurzen (zodra dit weer mag). Gedurende deze evenementen en beurzen wordt je door ons daar gedetacheerd, waarna je jouw dagelijks werk als Passenger Assistent weer oppakt. Kortom, hou jij ervan om met mensen om te gaan?

Wij nodigen iedereen uit die altijd al heeft willen werken op- en rondom de luchthaven, ongeacht of jij nou net met je carrière begint, je een herintreder bent en/of dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging!

Wat verwachten we van jou?
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal, mondeling en schriftelijk
- Je bent fysiek in een zeer goede conditie
- Je hebt een representatief voorkomen en in staat enthousiast mensen te woord te staan
- Je bent van onbesproken gedrag. (een screening maakt deel uit van de selectieprocedure)
- Het is van belang dat je flexibel bent in je beschikbaarheid, je vindt het geen probleem als werktijden & werkzaamheden soms wijzigen
- Je moet Schiphol op elk tijdstip kunnen bereiken

Wat zijn de verdiensten?

Het betreft een startersfunctie in de hospitality, waarbij wij jouw in de gelegenheid stellen door het volgen van betaalde opleidingen snel verder te kunnen groeien. Bij elke functie hoort een salarisschaal conform CAO. Hoe snel jij groeit, hangt natuurlijk af van datgene wat jij ambieert. Niets moet, maar alles mag. Daag jij jezelf uit? Dan kunnen wij jou het volgende bieden:

- Een bruto aanvangssalaris conform cao van tussen de  € 11,51 - € 12,63 per uur als Passenger Assistent
- Bovenop jouw salaris ontvang je een ruime Onregelmatigheidstoeslag, welke in de weekenden kan oplopen tot 50 % van jouw bruto uurloon
- Reiskostenvergoeding conform CAO.
- Vakantiedagen & bonussen conform CAO
- Een volledig kledingpakket
- Een naar keuze door ons betaalde cursus behorende bij jouw functie, ter waarde van € 2750
- Een vaste aanstelling, na 6 maanden
- Een deelneming in ons pensionfonds
- Geweldige doorgroeimogelijkheden!

Een beller is sneller! Bel of app Roemer via telefoonnummer 06-17005600!
Geen vragen ?? Stuur jouw cv dan direct naar recruitment@werk-ik.nl