Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Recruiter

Functiegebied P&O/training/opleiding
Functiegebied HQ
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO
Ervaring Medior
Salaris Onderhandelbaar
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Te vervullen per Ja
Rijbewijs nodig Ja

Heb je "kantoor" werkervaring of heb je veel moeten bellen voor je werk? Wil jij graag de stap maken naar recruitment of heb je al enige recruitment werkervaring? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij Werk & IK neem jij logistieke kandidaten aan voor onze opdrachtgevers op Schiphol! Door tijdens intakegesprekken kandidaten goed aan de tand te voelen neem je alleen de beste van de beste aan. Je zult dagelijk kandidaten zoeken op verschillende jobboards, vacature teksten schrijven, telefonische intake gesprekken en sollicitatiegesprekken voeren.

Samen met het recruitment team bedienen wij verschillende klanten op Schiphol of klanten in omgeving Amsterdam in de logistiek.

Werken bij Werk & IK? Ryan vertelt je er alles over:

’s Ochtends rijd ik naar ons kantoor in Amsterdam. Hier kan ik voor de deur parkeren en ook met het openbaar vervoer is het makkelijk te bereiken. Zodra ik binnen kom start ik onder het genot van een kop koffie mijn computer op. Er wordt een taakverdeling gemaakt en alle to do’s worden besproken. Daarna worden alle sollicitaties na gebeld en is het alweer bijna tijd voor de lunch. In de kantine wordt de nodige energie weer bijgetankt en na de lunch is het tijd voor de ingeplande sollicitatiegesprekken. Na de gesprekken is het alweer tijd om de volgende dag voor te bereiden. Aan het einde van de dag ga ik lekker naar de sportschool om de volgende dag weer vol energie te beginnen!

Over Werk & IK Uitzendgroep 

Werk & IK is gespecialiseerd in logistiek & transport, horeca & evenementen, facilitaire dienstverlening, zakelijke dienstverlening en in de techniek. Samen gaan wij op zoek naar het soort werk dat aansluit bij jouw kwaliteiten.

Functie-eisen 

  • Beschikt over MBO+ werk & denkniveau;
  • 40 uur per week aan de slag wilt gaan;
  • Woonachtig bent in de omgeving Amsterdam;
  • Telefonisch sterk bent;
  • Net zo snel kunt typen als onze vorige recruiter Ryan.

 

Ons aanbod 

  • Een marktconform salaris op basis van ervaring / opleiding;
  • 25 vakantie- & 6,5 ADV dagen om bij te tanken;
  • De mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen;
  • Een reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling;
  • Om te beginnen een contract van 7 maanden die we graag verlengen;

​Ben jij enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en solliciteer direct door te klikken op de sollicitatiebutton! Stuur je CV en motivatie op en wie weet zien wij elkaar tijdens een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met Mark Manubulu; 020-4053550