Onze vacatures

Solliciteer snel en gemakkelijk online

Vestigingsmanager

Functiegebied P&O/training/opleiding
Functiegebied Amsterdam
Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO
Ervaring Senior
Salaris Marktconform
Dienstverband Vast
Uren per week 40
Te vervullen per Ja
Rijbewijs nodig Ja

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele zaken. Samen met je team (5 collega’s) zorg je ervoor dat het onze opdrachtgevers aan niets ontbreekt.

Over de functie

Op maandag begin je de week met een kort teamoverleg, op dinsdag bezoek je een relatie en op woensdag help je het team met het invullen van een ad-hoc aanvraag. Kortom, als vestigingsmanager bij Werk & IK uitzendgroep is geen enkele dag hetzelfde!

Als vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele zaken. Samen met je team (5 collega’s) zorg je ervoor dat het onze opdrachtgevers aan niets ontbreekt. Op dagelijkse basis houd jij jezelf bezig met het aanturen van de operatie (recruitment, planning, relatiebeheer, sales en de bijbehorende administratie). Daarnaast zorg jij ervoor dat er altijd voldoende bezetting is op kantoor en ben jij verantwoordelijk voor het opleveren van verschillende rapportages.

Onze kantoren zijn 24/7 bereikbaar, om deze reden moet jij het niet erg vinden om één keer per maand een week ochtend diensten te werken. Daarnaast wordt je ook ingezet in het weekend (één weekend per 6 weken).

De vestigingsmanager rapporteert aan de directie.

Werk & IK Uitzendgroep in het kort

Werk & IK uitzendgroep is een internationaal opererende uitzendgroep die een compleet dienstenpakket levert op het gebied van uitzenden, detachering, detavast constructies, werving & selectie en payrolling.

Wij bemiddelen in bijbanen, tijdelijk werk, vakantiewerk, starterfuncties en vaste banen. Wij zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als open, informeel, daadkrachtig en professioneel.

Functie-eisen

- HBO werk en denkniveau
- Minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende rol
- Minimaal 3 jaar ervaring binnen de uitzendbranche
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je bent bekend met MS office
- Rijbewijs B

Ons aanbod

Wij bieden een leuke en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Op fulltime basis ontvang je 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bij aanvang van je dienstverband krijg je een laptop, telefoon en een leaseauto.

​Ben jij enthousiast 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en solliciteer direct door te klikken op de sollicitatiebutton! Stuur je CV en motivatie op en wie weet zien wij elkaar tijdens een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met Mark Manubulu; 020-4053550